Tempó kúttechnika logó Tempó kúttechnika ajánlat Tempó kúttechnika főoldal
ÉpítésSzervizelésIdőszakos

SZERVIZ

Telepítés

Vállaljuk üzemanyag kútoszlopok, átfolyásmérők, kútvezérlők, kútkasszák, tankolóautomaták, tartály szintjelzők helyszíni technológiai és elektromos telepítését  beüzemeléssel együtt. 
Karbantartás, javítás

A kútoszlopok és kapcsolódó technológiai rendszerek jelentős igénybevételnek vannak kitéve, melyek meghibásodások kiváltó okai lehetnek. A kútoszlopok időszakos karbantartásainak elvégzése az előforduló meghibásodások gyakoriságát csökkenthetik. Néha egy szűrő tisztításával megelőzhető lenne a hidraulika rész meghibásodása, ami nem kis költséggel járhat, nem beszélve az esetleges forgalom kieséssel is számolva. Társaságunk kidolgozott technológia szerint vállalja a kútoszlopok időszakos karbantartásának elvégzését, melyek gyakorisága igazodik a kútoszlopok igénybevételéhez és a megrendelői igényekhez egyaránt.


Hitelesítés, hitelesítésre előkészítés

Az üzemanyag kútoszlopok az időszakos hitelesítésre kötelezett berendezések körébe tartoznak, mely hitelesítéseket évente el kell végezni a mérésügyi hatóság bevonásával. Társaságunk vállalja az üzemanyag kútoszlopok hitelesítésre történő előkészítését a hitelesítési utasításban megfogalmazott követelményrendszer szerint. Az előkészítést követően a mérésügyi hatóság bevonásával elvégezzük az üzemanyagmérő hitelesítését.Felújítás

Az üzemanyag kútoszlopok forgalomtól függően idővel elhasználódnak. A meghibásodások gyakoribbá válnak, ezáltal üzemeltetési költségük megnő. Lehetőségként adódik a kútoszlop cseréje újra jelentős költség mellett, vagy a kútoszlop felújítása. A fődarabok és segédberendezések felújításán túl a kútoszlop belső és külső festését is elvégezzük.  

Pisztolygáz és gázinga tanúsítás

A 118/2011. (XII.15.) VM rendelet szerint időszakosan tanúsítani kötelező a rendelet hatálya alá tartozó üzemanyagtöltő állomások benzingőz-visszaszívó és gázinga rendszerét.
Társaságunk vállalja ezen rendszerek előzetes bemérését és hatósági tanúsítását. Vállaljuk továbbá kútoszlopokba a benzingőz visszaszívást ellenőrző monitoring rendszer beépítését.