Tempó kúttechnika logó Tempó kúttechnika ajánlat Tempó kúttechnika főoldal
CégadatokMinőségpolitikaHatósági engedélyeink

MINŐSÉGPOLITIKA VÁLLALKOZÁSUNKBAN

Megrendelőink bizalmát szolgáltatásaink minőségbiztosításával, gyors reagálással és versenyképes árainkkal igyekszünk megszerezni és megőrizni. Ennek érdekében folyamatosan biztosítjuk szakembereink továbbképzését, kezdeményezzük a legújabb technológiák bevezetését. Partnereinkkel együtt gondolkodva igyekszünk számukra anyagi lehetőségeiknek legmegfelelőbb  gyártmányt biztosítani, magas színvonalú és minőségű szolgáltatást nyújtani.

A célok megvalósítására életbe léptettük az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségügyi rendszert.  A minőségügyi tanúsítás szerint társaságunk alkalmas veszélyes (éghető, gyújtó hatású, maró és mérgező) folyadékok és olvadékok tárolására szolgáló tartályok technológiai szerelésére, tisztítására, szerkezeti és szivárgásvizsgálatra,  ipari csővezeték technológiai szerelésére, valamint konténerkút gyártására.

A minőségbiztosítási program által megfogalmazott szervezési és végrehajtási feladatok – a vezetők aktív szerepvállalásán túl – minden érintett dolgozónkra kötelező érvényűek, személyi felelősségre vonás terhe mellett. A Kft. a minőségbiztosítási rendszert folyamatosan továbbfejleszti, vezetőit és dolgozóit a minőségbiztosítási rendszer működésére rendszeresen továbbképzi. Ez egyben biztosítja azt, hogy a minőségpolitikában megfogalmazott alapelveket a szervezet minden szintjén megértsék, megvalósítsák és fenntartsák.


   
Hadobás János
Ügyvezető igazgató